Pages

Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

FASHION IS IN THE AIR!!

                                            

Απλά πατήστε πάνω στην φωτογραφία...


Lanvin Kids, Oh My!

Έγινε η παρουσίαση της πρώτης Resort 2012 collection για παιδιά του οίκου Lanvin για κορίτσια ηλικίας από 4 έως 10 χρονών. Τα μικρά λευκά φορεματάκια είναι υπέροχα!







Opium Poppies







source: buryanddiscover.blogspot.com

H πρώτη φωτογραφία της Angelina Jolie για τη Louis Vuitton


Διέρρευσε η πρώτη φωτογραφία από τη διαφημιστική καμπάνια της Louis Vuitton με πρωταγωνίστρια την Angelina Jolie. 

H φωτογράφηση έχει γίνει στην Καμπότζη, ένα πολύ σημαντικό μέρος του κόσμου για την Angelina όπου πρωτοπήγε το 2000 για τα γυρίσματα της ταινίας Lara Croft και στη συνέχεια επέστρεψε αρκετές φορές για φιλανθρωπικούς λόγους. Μάλιστα από εκεί κατάγεται ο γιος της Maddox. 

To αστρονομικό ποσό που λέγεται ότι έχει πάρει η Jolie για να συμμετέχει στην καμπάνια και φτάνει τα 10 εκ. δολλάρια θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς! Λέγεται μάλιστα ότι με αυτό το ποσό θα χρηματοδοτηθεί η οργάνωση της Maddox Jolie Pitt που δραστηριοποιείται στην περιοχή. 


Ας δούμε και άλλες celebrity που συμμετείχαν σε καμπάνιες της  Louis Vuitton.


                                                                       MADONNA


LAETITIA CASTA

ISABELI FONTANA

SCARLETT JOHANSSON




source:tlife.gr






O Galliano υπογράφει το νυφικό της Kate Moss





Η φήμη που διέρρευσε τον περασμένο Φλεβάρη και ήθελε το John Galliano να υπογράφει το νυφικό της Kate Moss επιβεβαιώθηκε! Η δικαστική διαμάχη του διάσημου σχεδιαστή δεν του επιτρέπει να βρίσκεται στο πλευρό της φίλης του για τις τελευταίες ετοιμασίες και για το λόγο αυτό την επιμέλεια του νυφικού έχει αναλάβει ο σύντροφος του 
Alexis Roche.

Η Kate ερωτήθηκε για τη δικαστική περιπέτεια του Galliano αλλά απέφυγε να απαντήσει! Όπως αναφέρει όμως πηγή από το περιβάλλον της, σύμφωνα με την Daily Mail, η Κate ξέρει ότι ο John το έχει μετανιώσει και η ίδια ήταν πάντα πιστή φίλη του. 

Στις 2 Ιουλίου θα γίνει ο πιο σημαντικός γάμος της χρονιάς για τον κόσμο της μόδας με την Kate να παντρεύεται τον κιθαρίστα Jamie Hince. 







source: tlife.gr

Τάση μαλλιών! : Πλεξίδα ψαροκόκκαλο


Άλλη μια τάση που φαίνεται να παίζει πολύ τελευταία είναι η πλεξίδα ψαροκόκκαλο. Την είδαμε πολύ στις πασαρέλες αλλά την προτίμησαν και πολλές διάσημες επίσης, όπως οι παρακάτω κυρίες...
Επειδή παρόλο που έχω δημοσιεύσει αυτό το post εδώ και πολύ καιρό, με τις φωτό και την περιγραφή  μάλλον ήταν λίγο δύσκολο να καταλάβετε πως να φτιάξετε την πλεξίδα ψαροκόκκαλο, βρήκα το παρακάτω βίντεο που είναι άκρως διευκρινιστικό.





Κοιτάξτε στο παρακάτω βίντεο πως ακριβώς θα κάνετε την πλεξίδα ψαροκόκκαλο:





source: pinkdreams26.blogspot.com

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Rachel Bilson: Sunglass Hut Συνεργασία


Η Rachel Bilson σε αυτή τη φωτογραφία αναδεικνύει τα γυαλιά με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας της με την εταιρία Sunglass Hut. 

Η 29χρονη ηθοποιός, που ήταν στιλιστική διευθύντρια στην Sunglass Hut τον περασμένο χρόνο, επεκτείνει τον ρόλο της στην εταιρία με μια παγκόσμια συνεργασία. 

Η ηθοποιός θα συμμετέχει στο blog της Sunglass Hut καθώς θα απαντάει και σε στιλιστικές ερωτήσεις των αναγνωστών και θα κάνει κάποιες εμφανίσεις σε επιλεγμένες πόλεις. 

Η Rachel Bilson φοράει ένα φόρεμα της εταιρίας French Connection.







source: justjared.com

Obi Belts: Season Trend










source: vogue.co.uk

H swing καμπάνια των Dolce & Gabbana


Οι Dolce & Gabbana χορεύουν swing με μια συλλογή εμπνευσμένη από τη μουσική και το χορό στις δεκαετίες του '30 και του '40. Ο Steven Klein φωτογραφίζει μια συμμορία που απαρτίζεται από τους Isabeli Fontana, Liu Wen, Maryna Linchuk, Constance Jablonski, Jac Jagaciak και Kate King για την καμπάνια του επόμενου χειμώνα! 

Όπως είδαμε στην πασαρέλα, έτσι και στη διαφημιστική καμπάνια το παιχνίδι με το ανδρόγυνο στιλ είναι πολύ έντονο με τις τιράντες και τα καπέλα να παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. 






source: tlife.gr

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Η C. Diaz στο πιο cool look του καλοκαιριού


Με αφορμή τη νέα της ταινία "Bad Teacher" η Cameron Diaz ταξιδεύει σε όλη την Ευρώπη και μας προσφέρει έξοχα παραδείγματα styling!

H πιο ισχυρή στιλίστρια του πλανήτη, η Rachel Zoe δημιούργησε ένα απόλυτα καλοκαιρινό look ιδανικό για το γραφείο όσο, για coctail party ή ακόμα και για το photocall της ταινίας σου στο Βερολίνο! Συνδυάζει ένα πουκαμισο-φόρεμα Akris σε παλ απόχρωση με ψηλοτάκουνα Sergio Rossi σε nude και φαρδιά διπλή ζώνη 3.1 Phillip Lim στην ίδια απόχρωση!

Μας αρέσει πάρα πολύ η επιλογή του συγκεκριμένου χρώματος που κάνει γλυκιά αντίθεση με το χρώμα των μαλλιών ενώ το μήκος υπογραμμίζει τα (υπερ)γυμνασμένα πόδια της.





source: tlife.gr


StreetStyle!











source: justjared.com, streetstylefree.com

The Art Of Louboutin

 

Με την τελευταία του συνεργασία, η μεγαλοφυΐα που ονομάζεται Christian Louboutin αποδεικνύει αυτό που όλοι ξέραμε πάντα: τα παπούτσια του είναι έργα τέχνης! Αυτή τη φορά, είναι κυριολεκτικά. Ο σχεδιαστής συνεργάστηκε με τον φωτογράφο Peter Lippmann για να αναδημιουργήσει μια σειρά από εικονική ζωγραφική, οπού η καθεμία επιδεικνύει ένα σχέδιο Louboutin από την συλλογή του για Φθινόπωρο/Χειμώνας 2011.  



source: glamourmagazine.co.uk

Versace For H&M


Σήμερα η μεγάλη εταιρία H&M ανακοίνωσε πως η επόμενη ετήσια συνεργασία της θα είναι με την πολυτελής μάρκα VERSACE, ακολουθώντας την μεγάλη επιτυχία που είχαν οι συνεργασίες με  Lanvin,Matthew Williamson, Jimmy Choo και Karl Lagerfeld. Η συλλογή θα σχεδιαστεί από την δημιουργική Donatella Versace και θα έχει στοιχεία αναφοράς από την πολυτέλεια του οίκου. 


"Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα συνεργαστώ με την H&M και να έχω την ευκαιρία να φτάσω στο ευρύ κοινό τους", είπε η Donatella Versace.


Θα είναι διαθέσιμη από 17 Νοεμβρίου σε περίπου 300 καταστήματα παγκόσμια και μέσω διαδικτύου. Η Donatella Versace έχει επίσης σχεδιάσει μια pre-spring συλλογή για την H&M η οποία θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμη από τις χώρες που διαθέτουν online αγορές της H&M από 19 Ιανουαρίου.


source: glamourmagazine.co.uk

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2011

Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone


χρώματα άνοιξη/καλοκαίρι 2011, άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011, χρώματα σύμφωνα με την Pantone - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone
Για την καλή σας διάθεση θα συμβάλλουν οι τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone.
Οι τάσεις της μόδας είναι ανάλογες με τις τάσεις των χρωμάτων, που παρουσιάζονται από τους σχεδιαστές την εβδομάδα της μόδας στην Νέα Υόρκη.

Σκούρο ροζ (Honeysuckle, pantone 18-2120) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Σκούρο ροζ (Honeysuckle, pantone 18-2120) – το επίσημο χρώμα του 2011

Πορτοκαλί (Coral rose, pantone 16-1349) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Πορτοκαλί (Coral rose, pantone 16-1349) – η λάμψη του «τριαντάφυλλο χλωμού χρώματος»,  που προτείνει η Pantone παρουσιάζεται και στα φορέματα των περισσότερων σχεδιαστών.

Ανοιχτό πορτοκαλί (Beeswax, pantone 14-0941) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Ανοιχτό πορτοκαλί (Beeswax, pantone 14-0941) – σεμνή και νεανική εμφάνιση στην σεζόν άνοιξης/ καλοκαιριού 2011.

Έντονο γαλάζιο (Regatta, pantone 18-4039) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Έντονο γαλάζιο (Regatta, pantone 18-4039) – μια έντονη γαλάζια απόχρωση, που συνδυάζεται με πορτοκαλί και σκούρο ροζ χρώμα.

Ανοιχτό μωβ (Lavender, pantone 15-3817) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Ανοιχτό μωβ (Lavender, pantone 15-3817) – σε περίπτωση που το δέρμα σου έχει χλωμό χρώμα, καλύτερα θα ήταν να συνδυάζετε αυτό το χρώμα με κάποιο άλλο, για να δώσετε αντίθεση και ωραία όψη της εμφάνισής σας. Δοκιμάστε και τον συνδυασμό με πορτοκαλί και επίσης με ανοιχτό πορτοκαλί.

Μπλε/πράσινο (Blue curacao, pantone 15-4825) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Μπλε/πράσινο (Blue curacao, pantone 15-4825) – Αυτό το χρώμα της σεζόν άνοιξης/ καλοκαιριού 2011 θυμίζει εξωτικές παραλίες.


Ανοιχτό πράσινο (Peapod, pantone 14-6324) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Ανοιχτό πράσινο (Peapod, pantone 14-6324) – Αυτό το χρώμα της σεζόν άνοιξης/ καλοκαιριού 2011 εκφράζει ηρεμία.

Απλό ροζ (Silver peony, pantone 12-1206) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Απλό ροζ (Silver peony, pantone 12-1206) – τρυφερό χρώμα για ρομαντικούς συνδυασμούς. Συνδυάζεται πολύ εύκολα με τα περισσότερα χρώματα της σεζόν 2011.

Καφέ (Russet, pantone 18-1235) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Καφέ (Russet, pantone 18-1235) – Συνήθως παρατηρούνται οι κλασσικοί συνδυασμοί με καφέ και μπλε, κίτρινο με ροζ. Αυτό το χρώμα, ακόμα και τόσο έντονο εκφράζει αρκετή «ουδετερότητα» και μπορεί να συνδυάζεται με όλα τα υπόλοιπα χρώματα.

Γκρι (Silver cloud, pantone 15-4502) - Τάσεις των χρωμάτων άνοιξη/καλοκαίρι 2011 σύμφωνα με την Pantone - άνοιξη καλοκαίρι 2011, χρώματα 2011
Γκρι (Silver cloud, pantone 15-4502) – ένα από τα ουδέτερα χρώματα της σεζόν άνοιξης/ καλοκαιριού 2011, το οποίο συνδυάζεται τέλεια με τα υπόλοιπα χρώματα. Δοκιμάστε με πορτοκαλί, μπλε ή ροζ για μια ρέτρο εμφάνιση, με ανοιχτό μωβ ή ανοιχτό πορτοκαλί για ρομαντική εμφάνιση και μπλε/πράσινο για γοητευτική και νεανική εμφάνιση. 

ssource: omorfia.org